Over Ons

Welkom bij SubsidieZeker

Wij zijn professionele subsidieschrijvers

Het vak subsidieschrijven leer je in de praktijk. Natuurlijk mag een gedegen vooropleiding en wat praktische begeleiding niet ontbreken. Maar bij ons is het bewijs van expertise zo een beetje gelijk aan de mate waarin we succesvolle subsidieaanvragen schrijven. En die is vrij hoog bij ons.

Maar goed kunnen schrijven is het halve werk. Je moet ook goed kunnen samenwerken met de opdrachtgever. Een belangrijke vaardigheid hierbij is het kunnen vertalen van complexe materie naar eenvoudige taal. Taal is zo een beetje de belangrijkste gereedschapstool die wij hebben. We brengen namelijk ideeën van mens over op papier. En we doen dat in een format dat opgesteld is door de overheid. Het moet voldoen allerlei eisen. 

En daar komt onze super power om de hoek kijken. Wij zijn super goed in het lezen van de kleinste lettertjes. Wat mag er wel? Wat mag er niet? Hoe kan het anders, zodat het toch voldoet. Daar zijn we goed in. We zorgen dat de aanvraag past. 

Ontdek wat SubsidieZeker voor jouw bedrijf kan betekenen

Ondernemen met de zekerheid van subsidies voor ondernemers en organisaties.

SubsidieZeker B.V. 

Wat kan je van ons verwachten?

De beste oplossing voor alle subsidie schrijfopdrachten

Wij houden van eenvoud. We praten zoals we schrijven en we doen wat zeggen. We hanteren eerlijke prijzen en we zijn transparant in onze manier van werken. Onze expertise staat als een huis. We voegen waarde toe aan ondernemers en organisaties en in onze dienstbaarheid zijn we bescheiden.

Kwaliteit subsidieaanvragen

De waarde van een kwalitatief mooie subsidieaanvraag is onschatbaar. Als je voor het beste resultaat gaat dan kom je uit bij ons.

Precies

Wie op de kleine letters let, weet wat de spelregels zijn. Daar hebben wij ons werk van gemaakt, om precies te weten hoe het zit. Als kennis macht is dan is weten hoe je die kennis moet gebruiken kracht.