fbpx
Selecteer een pagina

Ondersteuning nodig bij een subsdie aanvraag?

Wij bieden adequate ondersteuning bij alle vraagstukken met betrekking tot subsidie en innovatie. Als je innoveert of investeert kom je misschien in aanmerking voor subsidies. SubsidieZeker helpt jou om geen subsidiekansen te missen.

Succesvolle subsidietrajecten

Aantal regelingen

Aanvragen ingediend

Direct contact met een expert

Met welke subsidie kan jij jouw plannen echt realiseren? Neem contact met ons op voor al jou vragen en om samen de juiste subsidie te vinden.

Wij ondersteunen ondernemers bij het waarmaken van hun ambities.

Nederland kent honderden subsidieregelingen. Wil je door de bomen het bos zien dan heb je een gids nodig. Iemand die je daarin wegwijs maakt. Je vergroot daarmee je kans op subsidie. Wij bieden subsidieondersteuning om innovatieve, duurzame en maatschappelijke ambities te realiseren.

SUBSIDIESCAN

Vraagt u zich af of er een subsidie is voor uw organisatie? Een terechte vraag, want er zijn veel subsidies beschikbaar.

Onze subsidiescan geeft duidelijk en gedetailleerd antwoord op de vraag: voor welke subsidie(s) komt u in aanmerking en hoe groot is de kans dat een aanvraag slaagt?

SUBSIDIEADVIES

Het subsidielandschap is groot en biedt veel mogelijkheden. En de hoeveelheid subsidieregelingen en fiscale instrumenten blijven dagelijks toenemen. 

Wij bieden specialistische kennis bij alle vraagstukken die te maken hebben met de verschillende aspecten van de regelingen.

SUBSIDIE AANVRAGEN

Wij stellen een kansrijke subsidieaanvraag op, dienen hem in en begeleiden u tot en met de beschikking.

Wij verzorgen graag voor u de volledige subsidieaanvraag. Als een subsidieaanvraag slaagt dan zit dat hem met name in de kwaliteit van de aanvraag.

SUBSIDIE MANAGEMENT

We zetten samen een subsidiestrategie voor je op. Om hier het beste resultaat uit te halen voeren we constant scans uit, op zoek naar geschikte subsidies. 

Wij coachen uw mensen en ontzorgen hen door de subsidietaken over te nemen.

OVER SUBSIDIEZEKER

SubsidieZeker is dag in dag uit bezig met subsidies. Om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen bestuderen we structureel de wetgeving. Het wordt voor onze klanten pas echt interessant als we deze kennis weten om te zetten in een succesvolle aanvraag. Maar vaak is er bij een subsidieaanvraag ook veel contact tussen ons en de subsidieverstrekker. Op deze wijze zorgen we er echt voor dat klanten serieus genomen worden en dat hun aanvraag de volste aandacht krijgt die het verdiend.

BLOG

Blijf op de hoogte via onze blog. Op onze blog pagina plaatsen we regelmatig nieuwe berichten over alles wat met subsidies te maken heeft.

Doelgroepverklaring

Doelgroepverklaring

Mag je als werkgever in de eerste 2 maanden van het dienstverband vragen om een...

No Risk Polis

No Risk Polis

No Risk Polis Het is belangrijk om te begrijpen dat UWV niet automatisch de...

Direct contact met een expert

Met welke subsidie kan jij jouw plannen echt realiseren? Neem contact met ons op voor al jou vragen en om samen de juiste subsidie te vinden.

Bel ons

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 085 401 71 93.

Conserua autem resreh enderit volustate velit esse nihil conser exceurs