fbpx
Selecteer een pagina

Subsidie aanvragen voor jouw bedrijf?

SubsidieZeker helpt jou bij subsidies

Ik ben op zoek naar subsidie voor....

Er zijn veel subsidies beschikbaar voor bedrijven en organisaties. Wij geven advies en vragen subsidies aan rondom de thema’s: Innovatie, Duurzaamheid, Sociaal Ondernemen en Personeelssubsidies.

Wil je weten of er voor jouw bedrijf subsidie is?
Wilt je echt zeker weten dat je niets over het hoofd ziet?

01

SUBSIDIE RECOVERY

02

WERKNEMERSSUBSIDIES

03

LEREN & ONTWIKKELEN

04

SOCIAAL ONDERNEMEN

05

DUURZAAM ONDERNEMEN

05

INNOVATIEF ONDERNEMEN

Van onzekerheid zekerheid maken

Zekerheid is bereikt wanneer je geen enkele nieuwe subsidiekans mist en terugkerende subsidies goed geborgd heb.

Eenmalig

Bij een eenmalige subsidie opdracht krijgt je het advies en de begeleiding van een complete subsidieaanvraag.

Terugkerend

Voorkomen dat subsidies gemist worden is beter dan genezen. We helpen je daarom graag op structurele basis.

Wij helpen je graag op weg

SubsidieZeker helpt je graag op weg met het vinden van passende subsidies. We kunnen aanvragen voor je doen en we helpen natuurlijk bij de afhandeling. Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben we een paar veelvoorkomende subsidies voor je op een rij gezet.

SLIM Regeling

Met de SLIM-regeling wil de minister van SZW een leerrijke werkomgeving stimuleren in het mkb. Werkgevers die hun mensen in staat stellen zich continu te ontwikkelen kunnen rekenen op 25.000 euro subsidie.

MKBIdee

U kunt subsidie krijgen om belemmeringen om te investeren in scholing en ontwikkeling van huidige en toekomstig werkenden weg te nemen. De subsidie kan oplopen tot maximaal 125.000 euro.

NL Leert door

Gratis loopbaanadvies voor iedereen. Tot het einde van het jaar kan je voor werknemers door de overheid gesubsidieerd loopbaanadvies aanvragen ter waarde van €700,-.

Wij streven naar een langdurige samenwerking, om geen enkele nieuwe subsidiekans te missen en terugkerende subsidies structureel te borgen.

Bedrijven geholpen

Aanvragen ingediend

Aantal regelingen

Succesvolle subsidietrajecten

Onze Werkwijze

We maken subsidies mogelijk

.01

Kennismakingsgesprek 

Het kennismakingsgesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kan je ervaren wie we zijn en hoe we werken. Tijdens het gesprek bespreken we de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf en inventariseren de mogelijkheden.

.02

Subsidietraject

Wij gaan aan de slag met de antwoorden die je tijdens het gesprek hebt gegeven. We verzamelen informatie, schrijven de aanvraag en volgen alle formaliteiten en procedures. Daarna is het wachten op een akkoord van de subsidieverstrekker.

.03

Nazorg

Na de afhandeling van de subsidie gaan we nog even samen door. We werken graag naar zekerheid toe. Daarom blijven we je nog even opvolgen zodat we zeker weten dat je maximaal geholpen bent. 

Ondersteuning nodig bij een subsdie aanvraag?

Wij bieden adequate ondersteuning bij alle vraagstukken met betrekking tot subsidie en innovatie. Als u innoveert of investeert komt u misschien in aanmerking voor subsidies. SubsidieZeker helpt u om geen subsidiekansen te missen.

Succesvolle subsidietrajecten

Aantal regelingen

Aanvragen ingediend

Direct contact met een expert

Met welke subsidie kan jij jouw plannen echt realiseren? Neem contact met ons op voor al jou vragen en om samen de juiste subsidie te vinden.