Onze werkwijze

Kwaliteit subsidieaanvragen en precies

SubsidieZeker begeleidt je in het volledige subsidietraject en zorgt ervoor dat jouw subsidieaanvragen zo goed mogelijk worden ingediend. Wij gaan verder dan de subsidieaanvraag en begeleiden jouw project van A tot Z. Onze subsidieadviseurs beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om je te begeleiden. 

Flexibele contracten

Wij hebben ons aanbod aangepast aan de vraag vanuit de markt. Uit ervaringen weten we dat ondernemers en organisaties van flexibele contracten houden. In deze contracten hanteren wij een No Cure No Pay principe. Het resultaat is dan leidend en het bepaald de hoogte van je kosten.

No Cure No Pay Contract

Je wordt actief geïnformeerd over de voor jou relevante subsidies en regelingen. Als je wilt doorpakken op een subsidiekans dan wordt je vervolgens van A tot Z door ons begeleidt.

€ 0/ kosten per maand
15%NCNP

Abonnement contract

Je wilt je bezig houden met het ondernemen en je wilt dat de subsidies onderdeel zijn van je inkomsten. En je wilt ook de zekerheid dat je geen subsidiekansen mist.

€ 175/ kostenper maand
12%NCNP

Partnership

Subsidieaanvragen schrijven is een niche dienstverlening. Misschien wil je voor jouw klanten kwalitatieve subsidieondersteuning mogelijk maken. Dat kan door met ons samen te werken.