fbpx
Selecteer een pagina

Onze diensten

SubsidieZeker biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van subsidies. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op dit gebied.

LEREN & ONTWIKKELEN

SOCIAAL ONDERNEMEN

WERKNEMERSSUBSIDIES

Maak je optimaal gebruik van subsidies? Wij hebben alles in huis om je bij te staan.

Wij zijn professionals op het gebied van subsidies. Wij staan voor je klaar.

Is subsidie niet jouw ding? Wij helpen graag.

SUBSIDIE RECOVERY

De Subsidie Recovery is een controle van de loonkosten en het is een full service dienstverlening om maximaal gebruik te maken van alle werknemerssubsidies.

SUBSIDIESERVICE

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het aanvragen van subsidie? Wij willen je zo goed en snel mogelijk helpen met subsidies. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning van verschillende subsidies.

SUBSIDIEBEHEER

Subsidies op tijd vinden en aanvragen. Met subsidiebeheer besteedt je dat proces aan ons uit. Met een serviceabonnement ben je verzekerd dat je nooit meer een subsidie mist. 

Wij streven naar een langdurige samenwerking, om geen enkele nieuwe subsidiekans te missen en terugkerende subsidies structureel te borgen.

Kiezen voor kwaliteit en ervaring

Waarom SubsidieZeker?

SubsidieZeker is een subsidiekantoor op het gebied van Nederlandse en Europese subsidies. Wij kiezen voor hoogwaardige kwaliteit omdat onze cliënten steeds meer om specialisatie vragen en wij op dit vlak ons willen onderscheiden.

Elke subsidieopdracht wordt op accurate wijze opgepakt, waardoor subsidies zoveel mogelijk worden toegewezen. Je krijgt altijd een open en eerlijk advies. 

Eenmalige subsidieopdracht

Je kan onze service inschakelen voor een eenmalige subsidie opdracht of een terugkerende opdracht. Bij een eenmalige subsidie opdracht krijgt je het advies en de begeleiding van een complete subsidieaanvraag.

Terugkerende subsidieondersteuning

Subsidies zijn een terugkerende zaak. Voorkomen dat subsidies gemist worden is beter dan genezen. We helpen onze klanten daarom graag op structurele basis.  We maken dan afspraken op basis van wat jij nodig hebt.

SUBSIDIEZEKER 

Wij kosten geen geld, wij brengen geld!

SLIM Regeling

Met de SLIM-regeling wil de minister van SZW een leerrijke werkomgeving stimuleren in het mkb. Werkgevers die hun mensen in staat stellen zich continu te ontwikkelen kunnen rekenen op 25.000 euro subsidie.

MKBIdee

U kunt subsidie krijgen om belemmeringen om te investeren in scholing en ontwikkeling van huidige en toekomstig werkenden weg te nemen. De subsidie kan oplopen tot maximaal 125.000 euro.

NL Leert door

Gratis loopbaanadvies voor iedereen. Tot het einde van het jaar kan je voor werknemers door de overheid gesubsidieerd loopbaanadvies aanvragen ter waarde van €700,-.

01

SUBSIDIE RECOVERY

02

WERKNEMERSSUBSIDIES

03

LEREN & ONTWIKKELEN

04

SOCIAAL ONDERNEMEN

05

DUURZAAM ONDERNEMEN

05

INNOVATIEF ONDERNEMEN

BLOG

Blijf op de hoogte via onze blog. Op onze blog pagina plaatsen we regelmatig nieuwe berichten over alles wat met subsidies te maken heeft.

Doelgroepverklaring

Doelgroepverklaring

Mag je als werkgever in de eerste 2 maanden van het dienstverband vragen om een...

No Risk Polis

No Risk Polis

No Risk Polis Het is belangrijk om te begrijpen dat UWV niet automatisch de...

Ondersteuning nodig bij een subsdie aanvraag?

Wij bieden adequate ondersteuning bij alle vraagstukken met betrekking tot subsidie en innovatie. Als u innoveert of investeert komt u misschien in aanmerking voor subsidies. SubsidieZeker helpt u om geen subsidiekansen te missen.

Succesvolle subsidietrajecten

Aantal regelingen

Aanvragen ingediend

Direct contact met een expert

Met welke subsidie kan jij jouw plannen echt realiseren? Neem contact met ons op voor al jou vragen en om samen de juiste subsidie te vinden.