fbpx
Selecteer een pagina

INNOVATIEF ONDERNEMEN

De Rijksoverheid helpt ambitieuze ondernemers en start-up ondernemers met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen. Door de diversiteit aan regelingen is het goed denkbaar dat ook jouw onderneming in aanmerking komt voor één of meerdere fiscale faciliteiten of subsidies. 

INNOVATIEF ONDERNEMEN

Wilt u de WBSO subsidie voor 2020/2021 aanvragen?

Heb je een bedrijf dat ontwikkelings- en/of onderzoeksprojecten uitvoert? En wil je jouw kosten voor R&D (Research & Development) verlagen? Dan is misschien de fiscale innovatieregeling WBSO wat voor jou.

WBSO Subsidie

Subsidie waarmee de overheid ondernemers stimuleert om te innoveren.

MIT

De MIT stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen.

INNOVATIEBOX

De innovatiebox is ingevoerd om innovatief onderzoek door ondernemers fiscaal te stimuleren.

Innovatief ondernemen  WBSO, Innovatiebox, 

MIT, INTERREG, EFRO

SubsidieZeker helpt jou bij subsidies

Er zijn veel subsidies beschikbaar voor bedrijven en organisaties die innoveren. Als jouw innovatieplannen aansluiten op doelen van overheden dan is er een grote kans dat er een subsidie is waarvan je gebruik kan maken.

Wij helpen je graag met alle mogelijkheden op het gebied van innovatiesubsidies.

Van onzekerheid zekerheid maken

Zekerheid is bereikt wanneer je geen enkele nieuwe subsidiekans mist en terugkerende subsidies goed geborgd heb.

Eenmalig

Bij een eenmalige subsidie opdracht krijgt je het advies en de begeleiding van een complete subsidieaanvraag.

Terugkerend

Voorkomen dat subsidies gemist worden is beter dan genezen. We helpen je daarom graag op structurele basis.

Wij helpen je graag op weg

SubsidieZeker helpt je graag op weg met het vinden van passende subsidies. We kunnen aanvragen voor je doen en we helpen natuurlijk bij de afhandeling. Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben we een paar veelvoorkomende subsidies voor je op een rij gezet.

WBSO

Heb je een bedrijf dat ontwikkelings- en/of onderzoeksprojecten uitvoert? En wil je jouw kosten voor R&D (Research & Development) verlagen? Dan kan je misschien gebruikmaken van de fiscale innovatieregeling WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk).

Het kabinet stelt jaarlijks in het Belastingplan het budget voor de WBSO vast. Voor 2020 bedraagt het budget € 1.281 miljoen.

MIT

Wil je als mkb-ondernemer aan de slag met innovatieprojecten? Dan is de MIT-regeling mogelijk iets voor jou. De Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen. Bovendien stimuleert de MIT dat projecten van het mkb beter aansluiten bij de innovatie-agenda’s van de topsectoren.

Voor de MIT-regeling zijn er budgetten per regio en per instrument. 

INNOVATIEBOX

De innovatiebox is ingevoerd om innovatief onderzoek door ondernemers fiscaal te stimuleren. Alle winsten die behaalt worden met innovatieve activiteiten, vallen in deze box. Maakt je winst met de innovatie uit een WBSO-ontwikkeling? Dan kan je gebruik maken van de innovatiebox. 

Dat is een extra belastingvoordeel van circa 70 procent!

Wij streven naar een langdurige samenwerking, om geen enkele nieuwe subsidiekans te missen en terugkerende subsidies structureel te borgen.

Bedrijven geholpen

Aanvragen ingediend

Aantal regelingen

Succesvolle subsidietrajecten

Onze Werkwijze

We maken subsidies mogelijk

.01

Kennismakingsgesprek 

Het kennismakingsgesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kan je ervaren wie we zijn en hoe we werken. Tijdens het gesprek bespreken we de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf en inventariseren de mogelijkheden.

.02

Subsidietraject

Wij gaan aan de slag met de antwoorden die je tijdens het gesprek hebt gegeven. We verzamelen informatie, schrijven de aanvraag en volgen alle formaliteiten en procedures. Daarna is het wachten op een akkoord van de subsidieverstrekker.

.03

Nazorg

Na de afhandeling van de subsidie gaan we nog even samen door. We werken graag naar zekerheid toe. Daarom blijven we je nog even opvolgen zodat we zeker weten dat je maximaal geholpen bent. 

Ondersteuning nodig bij een subsdie aanvraag?

Wij bieden adequate ondersteuning bij alle vraagstukken met betrekking tot subsidie en innovatie. Als u innoveert of investeert komt u misschien in aanmerking voor subsidies. SubsidieZeker helpt u om geen subsidiekansen te missen.

Succesvolle subsidietrajecten

Aantal regelingen

Aanvragen ingediend

Abonneren op e-mail updates

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom subsidies die innovatie bevorderen.