fbpx
Selecteer een pagina

Diensten

Wilt u ondernemen met de zekerheid van subsidies?

01

INNOVATIEF ONDERNEMEN

02

WERKNEMERSSUBSIDIES

03

LEREN & ONTWIKKELEN

Maak je optimaal gebruik van subsidies? Wij hebben alles in huis om je bij te staan.
Wij zijn professionals op het gebied van subsidies. Wij staan voor je klaar.

Is subsidie niet jouw ding? Wij helpen graag.

Wil je een subsidie binnen halen?

Heb je hulp nodig bij een subsidieaanvraag voor je organisatie of zoek je ondersteuning of wellicht een partnership bij subsidietrajecten voor jouw klanten? En wil je daarbij graag samenwerken met een expert dan ben je bij SubsidieZeker op het juiste adres.

De expertise om subsidiewetgeving uit te pluizen en die kennis om te zetten zodat je er meteen mee aan de slag kan gaan bouw je geleidelijk op door ervaring. Het gehele leerproces is tijdrovend. Door tijd te investeren in deze werkzaamheden gaat er kostbare tijd verloren van andere taken die mogelijk meer prioriteit hebben. En toch wilt niemand een subsidiekans missen. De voordelen van subsidies zijn enorm. Je houdt meer geld over, wat je weer in andere projecten kan investeren. Subsidies dagen je ook een beetje uit om het beste van je project te maken.

Zoek je een partij die je op freelance basis kan inzetten? Heel simpel gezegd, je wilt eenmalig een subsidieaanvraag doen en het daarbij laten. Je wilt niet perse gebonden blijven aan een externe dienstverlener na zo een subsidietraject.

 

Welke subsidies?
Wij streven naar een langdurige samenwerking, om geen enkele nieuwe subsidiekans te missen en terugkerende subsidies structureel te borgen.
Kiezen voor kwaliteit en ervaring

Waarom SubsidieZeker?

SubsidieZeker is een subsidiekantoor op het gebied van Nederlandse en Europese subsidies. De organisatie bestaat voornamelijk uit de oprichter Mustafa Fakhir en zijn partner. In samenwerking met andere subsidiespecialisten die zelfstandige (zzp) zijn en met andere subsidiekantoren kunnen we je met alle subsidies bedienen.

Wij kiezen voor hoogwaardige kwaliteit omdat onze cliënten steeds meer om specialisatie vragen en wij op dit vlak ons willen onderscheiden. Elke subsidieopdracht wordt op accurate wijze opgepakt, waardoor subsidies zoveel mogelijk worden toegewezen. Je krijgt altijd een open en eerlijk advies. 

Eenmalige subsidieopdracht

Je kan nu heel eenvoudig onze expertise inschakelen voor één subsidie opdracht. Bij een eenmalige subsidie opdracht krijgt je het advies en de begeleiding van een complete subsidieaanvraag. Dat scheelt jou tijd!

Partnerships 

In de afgelopen jaren heeft Mustafa Fakhir veel sterke partnerships opgezet. AON, MERCER, BCS, CENTRIC, Etc. Wil je de mogelijkheden van een samenwerkingsvorm voor jouw organisatie verkennen. De kracht van een goede samenwerkingspartner is dat het je eigen model versterkt.

SUBSIDIEZEKER

Wij kosten geen geld, wij brengen geld!

SLIM Regeling
Met de SLIM-regeling wil de minister van SZW een leerrijke werkomgeving stimuleren in het mkb. Werkgevers die hun mensen in staat stellen zich continu te ontwikkelen kunnen rekenen op 25.000 euro subsidie.
MKBIdee
U kunt subsidie krijgen om belemmeringen om te investeren in scholing en ontwikkeling van huidige en toekomstig werkenden weg te nemen. De subsidie kan oplopen tot maximaal 125.000 euro.
NL Leert door
Gratis loopbaanadvies voor iedereen. Tot het einde van het jaar kan je voor werknemers door de overheid gesubsidieerd loopbaanadvies aanvragen ter waarde van €700,-.

 

Ondersteuning nodig bij een subsdie aanvraag?

Wij bieden adequate ondersteuning bij alle vraagstukken met betrekking tot subsidie en innovatie. Als u innoveert of investeert komt u misschien in aanmerking voor subsidies. SubsidieZeker helpt u om geen subsidiekansen te missen.

Succesvolle subsidietrajecten

Aantal regelingen

Aanvragen ingediend

Direct contact met een expert
Met welke subsidie kan jij jouw plannen echt realiseren? Neem contact met ons op voor al jou vragen en om samen de juiste subsidie te vinden.